[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

Ce siluetă are Julia Roberts la 50 de ani. Rochia cu decupaje cu care a făcut furori în Canada! FOTO//

Julia Roberts a rămas “pretty woman”, în ciuda trecerii timpului. La 50 de ani, vedeta hollywoodiană arată ireproșabil, scrie libertatea.ro.

Actrița americană Julia Roberts a avut o apariție de zile mari la Festivalul de Film de la Toronto, Canada. Vedeta hollywoodiană a participat la premiera unui film și a fost una dintre cele mai așteptate apariții. Deși trecerea anilor nu iartă pe nimen9i, Julia Roberts parcă a găsit secretul tinereții. A arătat fără reproș și a afișat o siluetă care le-ar face invidioase și pe tinerele de 20 de ani.

La premiera la care a participat la festivalul de Film de la Toronto, Julia Roberts a purtat o rochie de culoare neagră, lungă, cu un decupaj îndrăzneț în părți și în spate și mulată, care i-a scos în evidență silueta fără cusur.

Julia Roberts este una dintre cele mai frumoase și mai talentate vedete de la Hollywood. A jucat în numeroase pelicule care s-au bucurat de mare succes la public. în copilărie și-a dorit să devină veterinar, însă familia a fost cea care a convins-o să se îndrepte spre actorie. Julia Roberts a avut relații amoroase cu Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott și Matthew Perry. A fost căsătorită cu cântărețul country Lyle Lovett. Din anul 2002, Julia Robert este căsătorită cu cameramanul Daniel Moder, împreună cu care are trei copii: gemenii Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, și un băiețel care se numește Henry Daniel.

hepta3810151


SEP 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...