[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!
Rodica Ciorănică STRĂPUNSĂ DE GÂNDURI!: „Îmi place să zbor visând ...
Accident grav pe platoul de filmare. Tom Cruise, la pas de o accidentare ...
Bloggerița Rodica Untilă COPLIȘETĂ DE IUBIRE! Mândră de fiica sa!: ...

Cea mai nouă melodie a Loredanei Groza, interzisă pe Youtube. Reacţia artistei

Loredana Groza este foc și pară. Videoclipul piesei „Sex pe canapea”, pe care l-a lansat recent,  a fost restricționat pe Youtube. De vină ar fi imaginile explicite de sex.

Celebra artistă era foarte încântată de noua ei piesă, „Sex pe canapea”  însă aceasta s-a lovit de restricțile canalului de Youtube. Acesta nu poate fi vizionat decât de utilizatorii YouTube care au peste 18 ani.

Videoclipul nu poate fi accesat decât după ce utilizatorii se conectează la conturile Google și după ce confirmă că au 18 ani. Piesa „Sex pe canapea” este una extrem de personală pentru Loredana Groza. Videoclipul conține scene în care protagoniștii se dezbracă și imită sexul.

Loredana Groza a reacționat imediat într-o intervenție la Europa FM, mărturisind că nu înțelege motivul pentru care video-ul a fost restricționat.

„E un cântec pe care l-am scris cu câteva luni în urmă. Este o melodie foarte personală. Cred foarte mult în a-ţi scrie muzica, iar titlul poate părea puţin aşa, după 12 noaptea, dar este un contrapunct de fapt al acestei lumi în care trăim”, a declarat Lori în emisiunea „Deşteptarea de la Europa FM.

Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani. Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie. De ce spun asta? Pentru că, în ziua de azi, dragostea a devenit mai mult virtuală. Internetul şi social media au transformat totul. Este mai simplu să ai o relaţie la un click distanţă decât cu cel de lângă  tine”, a mai spus artista.

Videoclipul conține  mai multe scene sexy, precum cea în care protagonistul masculin îi rupe dresul Loredanei, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, sau când artista dansează la bară precum Jennifer Lopez, într-un costum din latex.

libertateapentrufemei.ro


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...