[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Aproape 500.000 de like-uri pentru o imagine fără sutien! Cum s-a ...
Știe cum să aprindă IMAGINAȚIA fanilor! Vezi cum s-a lăsat fotografiată ...
Rețeta de balsam natural pentru un păr fabulos, puternic, strălucitor!
Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. ...

Cea mai recentă fotografie cu Florin Piersic. Marele actor a mai slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, continuă să urce pe marile scene din ţară şi să îi binedispună pe cei din jurul său cu jovialitatea sa şi poveştile pline de umor. Începutul verii nu a fost unul uşor pentru marele actor, căci a fost supus unei intervenţii chirurgicale la picior care l-a ţinut departe de public. Însă, după trei luni de recuperare, Florin Piersic a revenit la ceea ce iubeşte cel mai mult. În ciuda vârstei pe care o are şi a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, Florin Piersic a evitat întotdeauna să vorbească despre aspectele vieţii persoanle. Ultima fotografie, apărută în mediul virtual, cu actorul înfăţişează un Florin Piersic slăbit, dar cu zâmbetul pe buze, scrie click.ro

Florin Piersic a ajuns la vârsta de 83 de ani, dar este la fel de activ  ca întotdeauna şi continuă să urce pe marile scene din ţară. Însă, odată cu înaintarea în vârstă au apărut şi micile probleme de sănătate, iar la sfârşitul primăverii a fost nevoit să fie supus unei intervenţii chirugicale la genunchi.

Cum nu îi place să fie compătimit a negat informaţia, dar anularea spectacolelor ce urmau să aibă loc în perioada respectivă i-au determinat pe admiratori să se gândească la cele mai negre scenarii. Din fericire, după trei luni de recuperare, Florin Piersic a revenit pe scenă. Spectatorii s-au îngrijorat căci au văzut o persoană slăbită, căreia îi lipsea energia debodantă de altă dată. În timpul unei reprezentaţii, el a interpetat rolul stând pe un scaun, pesemne că durerile de la picior nu au fost unele minore.

piersicmare

Ultima fotografie cu actorul a stârnit, din nou, întrebări în rândul admiratorilor. Candidatul la prezidenţiale, Theodor Paleologu, a încărcat o fotografie pe pagina personală de Facebook în care apare alături de Florin Piersic. Mulţi dintre internauţi au subliniat că Florin Piersic nu pare la fel de exuberant ca altă dată şi au remarcat faptul că a pierdut câteva kilograme bune.

florin-piersic_1

În urmă cu două luni, Florin Piersic a devenit fără să vrea ţinta criticilor. Pe 27 iulie, Cristian Pomohaci şi Florin Piersic s-au întâlnit, din pură întâmplare, la Cluj. Preotul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic (83 de ani) să facă un selfie împreună. ”Mărgelatu” nu a refuzat, așa cum  face cu orice admirator. Filmulețul rezultat este greu de privit. Marele actor face tot ce îi spune ”părintele”: se strâmbă, scoate limba, salută admiratorii. Imaginile au fost urcate de către Pomohaci pe contul personal de Youtube şi au strând numeroase comentarii, unele dintre ele negative, la adresa lui Florin Piersic.

Revoltat de cele citite şi sătul de acuzaţii, actorul a scris un mesaj consistent, în care a explicat cum a decurs întâlnirea dintre el şi Pomohaci, dar şi care a fost motivul pentru care a acceptat să pozeze alături de acesta. În concluzie, Piersic a subliniat că oamenii, în general, au devenit mult mai răutăcioşi şi i-a numit pe cei dornici de senzaţional “hiene”.

untitled_317_0


OCT 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...