[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
FOTO / Cele mai provocatoare apariții ale primei soții a lui Marian ...
Horoscop 4 august 2020. Decizii importante cu privire la viitor și ...
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...

Celebra rochie de seară a Prinţesei Diana, purtată când a dansat cu John Travolta, a fost scoasă la licitaţie

Una dintre rochiile-icon din garderoba regretatei Lady Di va fi licitată împreună cu alte două ţinute navy, scrie okmagazine.ro

Fanii Prinţesei Diana îşi amintesc, cu siguranţă, de faimosul dans la braţul lui John Travolta, în holul Casei Albe, la o serată organizată de cuplul prezidenţial de atunci, Nancy şi Ronald Reagan, în cinstea cuplului regal de Windsor.

Dar poate mai mult decât atât, îşi amintesc de acea splendidă rochie de seară cu umerii goi, din catifea bleumarin, la care Lady Diana a purtat celebrul său colier cu safir şi perle.

La 34 de ani de la acel moment, casa de licitaţii Kerry Taylor scoate la licitaţie acest outfit simbol, creaţie a desinerului britanic Victor Edelstein, la preţul de pornire de 250.000 de lire sterline.

Licitaţia, care se va desfăşura pe 9 decembrie, va aduce în prim-plan încă două piese vestimentare în aceeaşi nuanţă ale Prinţesei Diana: o rochie de zi din lână, creaţie Catherine Walker, de 4.000 de lire sterline, şi o rochie din catifea, creaţia lui Katherine Cusack, de 20.000 de lire sterline.


DEC 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...