[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Celine Dion a purtat una dintre cele mai cunoscute bijuterii din lume! S-a întâmplat în 1998 şi 2019

Celine Dion este de ani la rând în lumina reflectoarelor. Celebra artistă s-a îndrăgostit de o bijuterie memorabilă, şi-a făcut o replică şi o poartă tot mai des. 

Cu siguranţă vă amintiţi de celebra bijuterie din filmul Titanic. Despre ea este vorba, despre colierul cu pandantiv în formă de inimă, cu o piatră preţioasă albastră, înconjurată de diamante.

Iniţial, bijuteria superbă din filmul Titanic a fost doar un fragment din scenariul uimitoarei poveşti, o bijuterie ficţională realizată din zirconiu şi aur alb. În film, diamantul a fost iniţial deţinut de Louis XVI, după care a fost tăiat în formă de inima după Revoluţia Franceză. Conform scenariului, diamantul fusese ultima dată achiziţionat cu o săptămâna înainte de urcarea pe Titanic.

În realitate, un cunoscut bijutier pe nume Harry Winston a decis să facă o replică veritabilă a falsei bijuterii, la scurt timp după apariţia pe ecrane a filmului. Colierul a fost reprodus în detaliu, de această dată cu ajutorul unui veritabil diamant albastru de 15 karate. Cea mai impresionantă apariţie a bijuteriei a fost în anul 1998, când Celine Dion a avut onoarea de a o purta la decernarea Academy Awards, devenind astfel una dintre cele mai scumpe piese de bijuterii purtate vreodată pe covorul roşu.

Iată că artista s-a îndrăgostit de această bijuterie intitulată Heart of the Ocean şi şi-a făcut o replică, bineînţeles, nu una aşa de valoroasă. A apărut în repetate rânduri în anul 2019 cu această bijuterie la gât. 

okmagazine.ro


IUN 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...