[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Celine Dion a vorbit pentru prima data despre relația cu dansatorul ei. Toți au rămas mască când a dat marea veste

Toată lumea credea că Celine Dion și-a revenit, în sfârșit, după moartea soțului ei, și chiar se pregătește să-și refacă viața alături de dansatorul ei, Pepe Munoz. Artista a rupt însă tăcerea și a vorbit pentru prima data despre relația ei cu tânărul de 34 de ani.

René Angélil  s-a stins din viață, în 2016, la 73 de ani, răpus de cancer la gât, iar Celine Dion a suferit cumplit, declarând că soțul ei a fost și va rămâne singura și marea ei iubire. În ultimul an, ea a fost surprinsă mai mereu cu dansatorul Pepe Munoz, în vârstă de doar 34 de ani, de care părea destul de apropiată. Cei doi au fost fotografiați la cine romantic și în timp ce se țineau de mână.

Mai mult, prieteni ai artistei declarau că acesta are o influență foarte mare asupra lui Celine, că o izolează de toți prietenii, pentru a petrece cât mai mult timp împreună. Însă, toate aceste zvonuri se pare că erau total neadevărate, iar artista a lămurit pentru prima data ce relația are cu Pepe.  Celine a dezvăluit pentru revista Extra că acesta este gay și îi este doar foarte bun prieten, lăsându-i pe toți mască.

Pepe este gay. Se pare că nu mulți oameni știu lucrul acesta. Faza este că el este cel mai bun prieten al meu și dansăm împreună și a făcut o grămadă de lucruri pentru mine și chiar mă ține de mână când ieșim în public….E ceva de care nu am mai avut parte de foarte mult timp. A făcut foarte multe lucruri pentru mine, pentru sănătatea mea mentală, pentru spiritualitatea mea și puterea mea interioară’, a mărturisit actrița.

libertateapentrufemei.ro


AUG 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...