[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Cu cine este Céline Dion la izolare? Este vorba de un bărbat la care nu poate renunța

Nu vă vine să credeți cu cine este Céline Dion la izolare! S-a zvonit că ar fi iubitul său, deși vedeta nu recunoaște acest lucru, scrie click.ro

Cântăreața Céline Dion se află încă la izolare din cauza virusului COVID-19. Și nu este singură. Se află în compania dansatorului spaniol Pepe Muñoz, de numai 36 de ani, despre care se spune că ar fi consilierul ei din umbră. Nu se știe locul unde se află împreună, însă el a pus o poză pe rețelele de socializare din Utah, SUA. Publicația ” France Dimanche” susține că relația lor neclară ar face-o să sufere pe vedetă mai mult decât ea recunoaște și acest lucru îi îngrijorează pe apropiații ei. ”Céline pare că nu are decât o singură obsesie, un singur interlocutor: Pepe Muñoz”, scrie publicația franceză.

Cine este misteriosul Pepe Muñoz

Cântăreaţa Céline Dion s-a atașat de Pepe Muñoz, după ce acesta a devenit dansatorul său. Înainte de a ajunge să danseze pentru Céline, Pepe Muñoz se producea pe străzile din Madrid, aşteptând ca trecătorii să-i dea câţiva bănuţi pentru dansul lui.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 20 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 10 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016. Cântăreața Céline Dion se află în prezent la izolare împreună cu Pepe Muñoz.


IUN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...