[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...

Cum a făcut Angelina Jolie față pandemiei! A căzut la pace cu Brad Pitt după 5 ani

Angelina Jolie spune cum face față la pandemie, rămânând calmă pentru copii. Vrea ca ei să nu simtă îngrijorarea adulților, scrie click.ro

Actrița Angelina Jolie (45 de ani) spune pentru prima oară cum face față la pandemia de coronavirus. Diva spune că se concentrează ”să rămână calmă”, de dragul copiilor ei, 3 biologici, Shiloh, de 14 ani, gemenii Vivienne și Knox, de 11 ani, 3 adoptivi, Maddox, de 18 ani, Pax, de 16 ani, Zahara, de 15 ani. Diva zice că își consumă ”toată energia” asupra odraslelor ca să se asigure că nu simt nici o îngrijorare, cum simt adulții, din cauza infectărilor cu virusul ucigaș. Angelina a ținut să sublinieze că cei șase copii îi amintesc mereu zilnic ”ce este mai important în viață”. Privitor la protestele împotriva rasismului din întreaga lume, Angelina Jolie a spus că e fericită că lumea „se trezește”.

Fotografii luate din aer ale caselor lui Brad Pitt și Angelina Jolie arată să sunt dotate cu leagăne, tobogane și trambuline. Asta înseamnă că s-au înțeles să aibă grijă împreună de copii. Brad Pitt (56 de ani) și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016 după 2 ani de căsnicie și 11 ani de viață comună. Divorțul s-a încheiat abia anul trecut, în aprilie, fiindcă nu s-au înțeles asupra custodiei celor 6 copii ai lor. Agelina a susținut sus și tare ca odraslele să stea doar cu ea. Abia după 5 ani de război fostul soț a primit permisiunea de a-i lua și la el acasă pe copii din când în când. Un judecător a decis asta, după ce a adus dovezi că nu mai e dependent de alcool, cum era la momentul când soția a intentat divorțul. De altfel, casa Angelinei, de 24 milioane de dolari, și casa lui Brad, de 1,7 milioane de dolari, sunt situate la doar 5 minute distanță, una de alta, în zona Los Feliz, Los Angeles. Brad a amenajat și el deja terenuri de joacă pentru copii. Angelina le oferă curte mare, terase, piscină cu jucării gonflabile, teren de baschet, trambuline, tobogane, leagăn de 4 persoane. La concurență, Brad a amenajat recent: două piscine cu pod, 4 leagăne, pistă devskateboard, tobogan, casă în copac, trambulină, masă mare pe terasă. El are relații mai puțin cordiale cu Maddox, cu care ar fi avut o altercație ce a dus la divorț, și cu Pax. Ceilalți 4 copii îl adoră. După despărțire, Angelina are o avere de 120 de milioane de dolari, iar Brad a rămas cu 300 milioane de dolari.


IUN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...