FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

Cum a scăpat AMI de complexul înălţimii de un metru şi jumătate

Esenţele tari se ţin în sticluţe mici, iar Ami pe asta pare că s-a bazat când deja devenise obositor pentru ea că apropiaţii o întrebau mereu ce înălţime are. Artista măsoară doar 1,54 metri şi este oficial cea mai scundă cântăreaţă din țară noastră. În contrast cu acest aspect, solista reuşeşte să se menţină pe primele locuri în topurile muzicale.

S-a făcut remarcată în industria muzicală datorită timbrului special. Ami a studiat vioara și a fost un elev eminent, dar a decis că muzică pop este ceea ce își dorește să facă. Îmbină în piesele ei elemente clasice cu elemente de muzică modernă și deși are un corp de invidiat și sute de admiratori, artista a fost în adolescență complexată de înălțimea ei.

“Când eram mică mereu mă întrebam de ce nu sunt mai înaltă! Îmi doream să fiu precum celelalte fete din clasă și făceam tot felul de spoturi ca să mă mai înalţ. Între timp am învățat să mă iubesc așa cum sunt și să accept că sunt XS și am doar 1,54. Toate hainele mele mi le fac pe comandă sau le cumpăr de la raionul de copii!”, a declarat Ami.

Dansatoarele din ultimul clip, alese pe înălţimea artistei

ami_6

A învățat în timp să facă un atu din înălțimea ei și să își găsească hainele perfecte care să îi îmbrace silueta. Pentru cel mai recent clip, Hola!, dansatoarele au fost alese în funcție de înălțime astfel încât să nu fie o discrepanță foarte mare. Solista a purtat în clip mai multe ținute mulate, dar extrem de fashion și foarte apreciate de fani.

Cea mai recentă colaborare a artistei ”Sunt bine” alături de Tostogan’S a fost apreciată de public, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări. Fiind îndrăgostită iremediabil de vioara, AMI promite că va insera fragmente din acest instrument drag în viitoarele proiecte muzicale.

click.ro


NOI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...