[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Pandemia a adus și BENEFICII! Cristina Lisnic: ,,Toți se plâng, iar ...
Cu muzica ÎN SUFLET încă din copilărie! Ginia: ,,Cânt de când mă știu”
EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei ...
Horoscop special: Cum este influenţat caracterul tău în funcţie de ...

Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume, care a fost aleasă Miss Universe 2019

Zozibini Tunzi a devenit cea mai frumoasă femeie din lume, ea fiind încoronată duminică noapte Miss Universe 2019.

Reprezentanta Africii de Sud la cea de-a 68-a ediție a concursului a declarat, după ce i s-a așezat pe cap tiara: “Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine – cu tipul meu de piele și cu un păr ca al meu – nu a fost niciodată considerată frumoasă”.

De altfel, Zozibini a venit în competiție cu părul său natural, refuzând să îl îndrepte, așa cum fac marea majoritate a femeilor de culoare în astfel de concursuri.

Cred că astăzi este timpul ca acest lucru să se oprească. Vreau ca cei mici să se uite la mine și să îmi vadă chipul și să își vadă fețele reflectate în a mea”, a mai spus aceasta

În finală au mai ajuns și reprezentantele Mexicului și Puerto Rico. 90 de concurente din tot atâtea țări au participat la competiție. România a fost reprezentată de Dorina Chihaia, în vârstă de 24 de ani, care trăiește în Shanghai, dar s-a născut în Capitală.

Marele premiu a fost în valoare de un sfert de milion de dolari. Anul trecut, premiul cel mare a fost luat acasă de reprezentanta statului Filipine, Catriona Gray.

libertateapentrufemei.ro


DEC 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...