[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video) Metallica anunță lansarea unui nou album live „S&M2”
De la Jurnalism la DESERTURI Franțuzești!: „Scopul meu primordial ...
Rodica Rusu adâncită ÎN GÂNDURI!: „Am un vis”
Cum arată tânăra care îşi injectează singură pomeţii: „Totul este ...

J.Lo: "Nu ştiu dacă mă voi căsători cu A.Rod!"

Să fie nori negri pe cerul roz al relaţiei celor doi? Întrebată dacă va face pasul spre altar cu iubitul ei, Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a fost neaşteptat de reţinută

La 49 de ani, Lopez străluceşte şi sfidează vârsta. “Încerc să nu mă gândesc la vârsta pe care o am”, a explicat Jen secretul expresiei fresh de pe chipul ei. “Mă concentrez pe felul în care mă simt în interior. Şi mă simt foarte tânără, înţelegi? Plină de energie. Simt că am în continuare multă energie. Poate într-o zi asta se va schimba, dar acum mă simt excelent.”, a spus ea în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Toată lumea o felicită pentru cât de energică este şi pentru că face sport aproape în fiecare zi. “Am făcut sport încă dinainte de a fi dansatoare şi am menţinut ritmul”, a mărturisit ea. Lumea o felicită şi pentru cuplul atât de frumos pe care-l face de doi ani cu Alex Rodriguez. Şi totuşi, invitată la Ellen DeGeneres, când aceasta a întrebat-o dacă se va mărita cu el, răspunsul ei a fost surprinzător.

“Prietenul tău a spus că vă veţi lua”, i-a spus Ellen. “Nu a spus asta!”, i-a replicat Jennifer. “Cum nu? Mi-a dat SMS azi şi aşa mi-a zis…” “Ia arată-mi mesajul”, i-a cerut Lopez gazdei sale. “Deci am dreptate? Vă veţi căsători?” “Nu ştiu”, i-a răspuns Jennifer. “Aşa ar trebui să faceţi, arătaţi fericiţi împreună”. “Da, suntem fericiţi. Suntem de 2 ani împreună şi relaţia merge bine”, a concluzionat Jennifer, ferindu-se, însă, să dea verdictul în privinţa unei eventuale căsătorii, care nu le-ar garanta longevitatea ca pereche.

okmagazine.ro


DEC 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...