[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...

Dana Rogoz va naște peste câteva zile, însă este îngrijorată din cauza coronavirusului. „Trebuie neapărat să rămânem sănătoase”

Dana Rogoz este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară peste câteva zile. Actrița s-a consultat cu medicul ei și a decis să nască prin cezariană. Vedeta a scris un mesaj pe blogul personal, în care mărturisește că se teme de infectarea cu coronavirus.

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul personal.

După ce s-a consultat cu medicul, Dana Rogoz a decis să nască prin cezariană. “Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a mai scris actrița.

Dana Rogoz iese din casă doar atunci când merge la spital, pentru consult.

“Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să intru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţa peste noapte”, a încheiat Dana Rogoz.

libertatea.ro


APR 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...