FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu fostul ei iubit

După patru ani de relație, Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au decis de comun acord să nu mai formeze un cuplu, dar să fie disponibili unul pentru celălalt atunci când au nevoie. Așa se face că, deși amorul a dispărut din relația lor, continuă să colaboreze pe plan profesional, scrie libertatea.ro

Imediat după ce Bogdan i-a devenit iubit, Alexandra a decis să-și lase cariera în mâinile lui. Chiar dacă avusese o experiență neplăcută cu fostul partener de viață și manager, pe care l-a acuzat că a bătut-o, cântăreața a avut încredere în Bogdan, iar încrederea i-a fost răsplătită: tânărul a avut mare grijă de parcursul ei profesional, ajutând-o să ia contact cu importanți compozitori internaționali, dar și să susțină concerte în afara României.

cu-iubitul-unica-789x1024

În timp însă, faptul că petreceau foarte mult timp împreună, aproape 24 de ore din 24, a dăunat relației, cei doi ajungând să fie mai mult parteneri de afaceri decât iubiți! Când au realizat asta, au luat decizia firească de a nu mai forma un cuplu, dar de a continua colaborarea pe plan profesional.După ce s-au întors din America în România, Alexandra s-a mutat în București, iar Bogdan s-a întors în orașul natal, Constanța, însă cei doi vorbesc aproape zilnic la telefon, pentru a pune la punct proiectele Alexandrei.

unica20a2861-683x1024

El este prietenul ei cel mai bun, iar fosta „cumnată” i-a devenit stilistă. Chiar dacă, până la Bogdan, nu a prea avut noroc în dragoste, de fiecare dată ieșind cam „șifonată” din relațiile amoroase, Alexandra a văzut partea plină a paharului după despărțire: a rămas cu un prieten pe viață, poate chiar cel mai bun prieten. În plus, a păstrat legătura și cu familia lui, mai ales cu Anca, sora lui Bogdan, care este stilist și cu care se sfătuiește de fiecare dată când își alege ținutele de scenă sau pentru evenimente mondene.

unica20a2058-683x1024


AUG 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII