[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Delia Matache şi soţul au donat zeci de mii de euro spitalelor: "Vom continua să ajutăm"

Delia Matache şi soţul său, Răzvan Munteanu, au decis să facă facă donaţii pentru lupta împotriva coronavirusului. Cei doi au donat zeci de mii de euro spitalelor, scrie okmagazine.ro

Delia se alătură altor persoane publice din România care au făcut donaţii pentru spitale, au sărit în ajutorul pacienţilor infectaţi şi medicilor care îi tratează. Andra a decis să ofere 20.000 de euro, familia Borcea 100.000 de euro, iar Gigi Becali peste 100.000 de euro.

Artista şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au ales să ofere zeci de mii de euro spitalelor, în repetate rânduri. Cei doi nu au făcut publică suma exactă, dar au precizat că vor dona în continuare.

Eu şi Răzvan am făcut donaţii în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acţionari. Donaţii de ordinul zecilor de mii de euro şi cu siguranţă vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate.”, a spus Delia pe InstaStory.

Şi celebrităţile din străinătate au făcut donaţii impresionante: Giorgio Armani a oferit peste 1 milion de euro, iar Donatella Versace 200.000 de euro.


MAR 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...