FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Dieta Andreei Marin. Aşa a reuşit să slăbească: "Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food"

O vedem mereu zâmbitoare, mereu dispusă să ajute şi mereu aranjată! Andreea Marin a mărturisit care este dieta sa, dar şi ce produse a eliminat din regimul alimentar pentru a arăta bine.

Apare pe micul ecran de ani de zile, ori în calitate de moderator, ori de invitat, urcă pe scenă la diverse evenimente, organizează campanii umanitare, dar timp pentru îngrijirea personală mai are? Andreea Marin este un model în ceea ce priveşte activitatea sa, dar şi felul în care se prezintă atunci când iese în public. Poartă ţinute care îi vin perfect, dar are şi o mare grijă de silueta sa.

A dezvăluit că pentru a slăbi sau pentru a se menţine, vedeta are o dietă, un stil de viaţă sănătos. A fost nevoită şi să elimine câteva produse din regimul alimentar: “Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenţie, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des… Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”

Vedeta mai are şi un secret: curele de detoxifiere. La sfaturile unui specialist, Andreea Marin procedează şi la aşa ceva. Despre ce este vorba? “Îmi hrănesc şi mintea şi sufletul doar cu ceea ce e benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi da o stare pozitivă şi evit sursele de stres inutile”. A şi explicat ce consumă pe parcursul acestui proces:

“Pentru că mi-aţi cerut un exemplu al meniului meu din săptămâna de detoxifiere, iată „mesele” de azi (fiecare băutură, suc sau supă are 300 ml): – dimineaţă: măr verde, pătrunjel, orz, spirulina; următoarele mese sunt din 2 în două ore, dar nu neapărat cu ochii pe ceas, ci cu aproximaţie şi poţi bea mai mult , la nevoie. – ananas, afine ( sau alte fructe de pădure) , ginger, coriandru ( sau busuioc) , psyllium ( acesta se umflă în stomac şi îţi da senzaţia de saţietate, de aceea dispare senzaţia de foame); – ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium , Eco Green Multivit; – roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulina, chili, sare de mare; – apă alcalină cât mai multă posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru.

Apă alcalină se obţine cu adaos de picături de lămâie într-un pahar cu apă plata, pahar de sticlă , nu de plastic (plasticul modifică această calitate a apei), sau adăugăm 10 picături speciale pentru obţinerea apei alcaline , se găsesc pe site-urile cu produse bio.

Mişcarea şi respiraţia corectă sunt necesare, dar nu sportul în exces, care să ducă la epuizare. Recomand mersul în ritm susţinut jumătate de ora în aer liber sau alergarea, yoga, pilates.”, a devăluit  Andreea Marin, acum ceva timp, pe pagina personală de Facebook.

okmagazine.ro


IUN 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII