[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

Dieta de 22 de zile cu care Beyoncé a slăbit spectaculos! VIDEO//

În sfârşit, o divă a showbizului îşi dezvăluie secretele. Iată cum a reuşit cântăreaţa de la 100 la 60 de kilograme, scrie okmagazine.ro

Pentru prima oară, Beyoncé vorbeşte deschis despre sacrificiile pe care le face pentru a slăbi şi a fi model pentru fanele sale.

Cea de-a doua sarcină i-a cam dat de furcă artistei. Nu doar că a purtat în pântece gemeni, ceea ce din start a fost o mare provocare, dar ea ajunsese să cântărească 100 de kilograme, mai mult decât oricând de-a lungul celor 37 de ani ai săi. 

Rămasă cu multe kilograme în plus după naşterea lui Rumi şi Sir, Beyoncé a simţit că trebuie să ia măsuri drastice pentru a-şi reintra în formă. Cu atât mai mult cu cât fanii săi aşteptau s-o vadă evoluând pe scena Festivalului Coachella 2018, dar se apropia şi data premierei filmului The Lion King, a cărui coloană sonoră o semnează.

Prin urmare, vedeta s-a înhămat la un regim care durează 22 de zile – dar a cărui perioadă a dublat-o, ajungând la 44 de zile – şi a renunţat la tot ce o îngrăşa: pâine, zahăr, carbohidraţi, lactate, carne, alcool. Practic, o dietă bazată pe legume, cereale, nuci, seminţe şi plante, dublată de un program intensiv la sala de fitness. Şi da, recunoaşte că i-a fost foarte greu şi că i-a fost foame. Dar rezultatul i-a oferit mari satisfacţii!

Iat-o vorbind despre dieta sa în cea mai sinceră înregistrare:


IUL 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...