[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Din ce face bani Andreea Raicu după ce nu mai apare la TV

Fosta vedetă de televiziune Andreea Raicu are afaceri din care scoate bani frumoși. De când nu mai apare la TV, Andreea Raicu s-a concentrat asupra afacerilor sale.

Andreea Raicu oferă ședințe de consiliere și programe de meditație, notează click.ro.

Fosta prezentatoare de televiziune se prezintă ca autor, speaker motivațional, life coach și promotor al unui stil de viață sănătos, cu certificări în tehnici de Mindfulness și meditație, care îi permit să faciliteze meditații, training-uri de dezvoltare personală și sesiuni de counseling.

Conform sursei citate, prin programul de Mind & Body Coaching, Andreea oferă sesiuni one-to-one și abonamente săptămânale de consiliere (via chat), iar o ședință de 50 de minute costă 450 de lei.

De asemenea, Andreea Raicu comercializează în continuare pe site-ul ei tricouri și hanorace cu mesaje motivaționale, cu prețuri între 85 și 195 de lei, sticle personalizate și lumânări parfumate.

Andreea Raicu a devenit cunoscută în 1995, la vârsta de 17 ani, după ce a câştigat locul I în cadrul ediţiei naţionale a competiţiei Elite Model Look, urmând ca apoi să îi fie oferit premiul „Best Elegance” la finala internaţională a aceleiaşi competiţii. Ca fotomodel, Andreea Raicu a colaborat în special cu Irina Schrotter şi cu Doina Levintza.

Din punct de vedere al carierei în televiziune, vedeta a prezentat mai multe emisiuni, printre care „Reuniunea de clasă”, „Big Brother”, „Megastar” şi „Miss fata de la ţară”. De-a lungul anilor, Andreea Raicu a avut mai multe relații cu bărbați celebri, precum Tudor Chirilă, Cristi Chivu, Horia Tecău și alții.

libertatea.ro


IUN 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...