[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Celine Dion a făcut publice imagini rare cu gemenii ei, Eddy și Nelson. Micuții au împlinit 9 ani și sunt adorabili

Celine Dion a încercat să-și țină gemenii cât mai departe de atenția presei și sunt foarte rare momentele când face publice imagini cu ei. Însă, pentru a marca faptul că cei doi au împlinit 9 ani, ea a postat pe rețelele de socializare noi imagini adorabile cu ei, scrie libertateapentrufemei.ro

Cântăreața în vârstă de 51 de ani este mama a trei copii din căsnicia cu regretatul ei soț, Rene Angelil, care s-a stins din viață la 73 de ani, în ianuarie 2016 după o luptă lungă cu cancerul. Dacă Rene-Charles, în vârstă de 18 ani, o însoțește adesea, la aparițiile ei publice, pe gemenii Eddy și Nelson,  Celine Dion i-a ferit cât de mult a putut de atenția presei. Însă, miercuri, artista a publicat două imagini adorabile și rare cu aceștia pentru a marca faptul că aceștia au împlinit 9 ani.

„Cantitate dublă de iubire și râs. La mulți ani pentru împlinirea vârstei de 9 ani, Nelson și Eddy!. Sunt așa mândră de băieții mei. Vă iubesc! – Mama”, a scris Celine la imaginile cu cei doi copii, atât în limba engleză, cât și în franceză.

Micuții se pare că au moștenit trăsăturile tatălui lor, dar și al mamei lor, unul semănând cu Rene foarte bine, iar altul cu artista, după cum au observat și fanii. „E incredibil-unul seamănă cu tine și celălalt cu Renee’, „Sunt niște băieți tare drăguți și amuzanți. Îmi pot imagina cât de mândră ești’, i-au scris fanii.

Se pare că artista și-a făcut un obicei ca în fiecare an, de ziua lor, să publice o nouă imagine cu ei, spre deliciul faniilor.

Aceasta este a patra  aniversare a gemenilor de când tatăl lor Rene nu le mai este alături.

Soțul lui Celine Dion, René Angélil, s-a stins din viață la 73 de ani, în ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul. Într-un interviu emoționant pentru Page Six,  Celine a mărturisit că în zilele de sărbătoare îi simt lipsa cel mai mult lui Rene.

Povestea de dragoste dintre artistă și impresarul și soțul ei pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, iar el 38 de ani. Angélil a fost imrepsinat de vocea ei și i-a devenit impresar. Opt ani mai târziu ei au început o relație amoroasă. În 1991 s-au logodit, iar pe 17 decembrie 1994 s-au căsătorit în Montreal.


OCT 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...