FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

DIVORŢ-ŞOC! Miley Cyrus si Liam Hemsworth se despart după nici un an de mariaj! Care este motivul separării?

Este oficial, un reprezentant al cântăreţei a anunţat despărţirea celor doi soţi, care îşi uniseră destinele în luna decembrie a anului trecut, după o relaţie on&off întinsă pe 10 ani.

“Liam şi Miley au căzut de acord să se separe în acest moment”, a declarat reprezentantul lui Cyrus pentru People. “Într-o evoluţie şi-o schimbare continue, ei au decis că asta este cea mai bună decizie, în timp ce amândoi continuă să se concentreze pe ei înşişi şi pe carierele lor. Rămân în continuare părinţiI grijulii ai tuturor animalelor pe care le au, în ciuda despărţirii. Vă rugăm să le respectaţi intimitatea şi întregul proces prin care trec în acest moment.

În cele mai recente fotografii, tristeţea li se citeşte pe chip

Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show - Photo Call

Cyrus (26) şi Hemsworth (29) s-au căsătorit, după cum spuneam, în decembrie 2018, după ce fuseseră împreună timp de 10 ani, din care n-au lipsit despărţirile furtunoase şi împăcările. De fapt, cele două vedete se logodiseră în 2012, după care au rupt logodna la numai un an de când îşi luaseră angajamentul reciproc de a-şi petrece tot restul vieţii împreună. Miley şi Liam n-au rezistat, însă, despărţiţi şi şi-au reluat relaţia în 2015.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals

Vestea divorţului a apărut la numai câteva ore după ce Cyrus postase, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu ea fără verighetă, în timp ce se afla în vacanţă în Italia. În ciuda relaţiei lor îndelungate, actorul a făcut, în ianuarie, o declaraţie publică surprinzătoare. El le-a spus celor de la Extra că nunta lor din decembrie a fost “absolut spontană”.

Dar n-a fost deloc greu. Avem un grup restrâns de prieteni, care ne-a fost alături, şi familia. A fost ceva spontan!”, a declarat el la scurt timp după nuntă, adăugând că se simţea foarte fericit cu viaţa lui de-atunci.

World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures "Avengers: Endgame" - Red Carpet

Cântăreaţa, în schimb, dădea mai multe semne că se simţea încorsetată în propriul mariaj. În februarie, ea a făcut câteva afirmaţii, pentru Vanity Fair, care ne-au dat de gândit: “Ne redefinim pe noi înşine, ca să fiu sinceră. Cam asta se întâmplă cu o persoană gay, ca mine, care se află într-o relaţie heterosexuală. O bună parte din mândria şi identitatea mea are de-a face cu faptul că sunt gay.”

Aşadar, existau încă din primele momente post-nuntă destul de multe semne că mariajul celor doi era testat în toate părţile şi că avea şanse reduse de-a rezista o viaţă întreagă.

Miley şi Liam, în vremurile lor bune

Australians In Film Awards & Benefit Dinner 2012 - Roaming Show

okmagazine.ro


AUG 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII