FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Divorțul de Țiriac jr a transformat-o pe Ileana Lazariuc. Unde am surprins-o pe brunetă

Fotoreporterii Click! au surprins imagini în exclusivitate cu Ileana Lazariuc după ce vedeta a anunţat pe conturile sociale că s-a despărţit de Ion Alexandru Ţiriac. Ei s-au separat în secret încă din anul 2017, când au şi divorţat, după opt ani de mariaj. La scurt timp după anunţ, Ţiriac jr s-a afişat cu noua lui iubită.

Pe un ton trist, Ileana Lazariuc (37 de ani) a anunţat public despărţirea de Ion Alexandru Ţiriac (43 de ani). „Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi ne-am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate”, a scris în octombrie, pe conturile sociale, Ileana Lazariuc (37 de ani). Iată că decizia nu l-a afectat pe Ion Alexandru Ţiriac, căci el şi-a găsit rapid liniştea în braţele tenismenei Sorana Cârstea (29 de ani), alături de care a petrecut mai multe vacanţe romantice prin străinătate.

Din păcate, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre fosta lui consoartă. Ileana pare să nu se fi refăcut deloc emoţional după ruptura de bărbatul cu care are doi copii: pe Nicholas (10 ani) şi pe Alexandru (11 ani). Ea fost surprinsă de fotoreporterii Click! la cumpărături într-un supermarket din zona unde locuieşte. Dacă odinioară era însoţită de ajutoare, iată că acum fosta doamnă Ţiriac iese singură, ba chiar este nevoită să facă pe salahorul şi să care singură cumpărăturile până la portbagaj.

Îmbrăcată cu tricou larg, adidaşi şi o geacă de blugi, Ileana a intrat într-un magazin de unde şi-a achiziţionat nici mai mult, mai puţin decât 50 de litri de vin pe care i-a depozitat cu mânuţele ei în maşina de lux. După ce s-a aprovizionat, probabil pentru vreo petrecere, cu licoarea bahică, bruneta s-a grăbit spre un bancomat pentru că nu mai avea bani cash, apoi a luat drumul către casă. În fotografiile surprinse, Ileana nu mai are zâmbetul de odinioară şi nici strălucirea cu care epata când era surprinsă la braţul juniorului lui Ion Ţiriac (80 de ani). Bruneta pare abătută şi este lesne de înţeles motivul. Divorţul a dărâmat-o şi chiar dacă are o relaţie bună cu tatăl copiilor ei, lucrurile nu mai sunt atât de roz ca pe vremurile când alcătuiau un cuplu. Ileana s-a dedicat fiilor ei, viaţa ei intimă trecând pe planul al doilea.

12-13-vedete-ei-doi

În 2009, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac şi-au unit destinele în fata lui Dumnezeu, la un schit de lângă Călăraşi. Căsătoria a fost oficiată în mare secret. O parte a familiei Ţiriac a venit la eveniment cu elicopterul, iar pe micuţul Nicholas l-au adus la biserică într-o limuzină. În aceeaşi zi, l-au creştinat şi pe primul lor moştenitor, iar evenimentul a fost unul cu ştaif, la care s-au adunat miliardari şi prieteni ai magnatului Ţiriac. Iată însă că în 2017, după opt ani de căsnicie, cei doi au divorţat. Ileana  a făcut parte din trupa Trinity, alături de Rocsana Marcu şi de Lili Sandu, iar în 2008 a jucat în filmul ”Supravieţuitorul”, regizat de  Sergiu Nicolaescu. A renunţat la viaţa artistică  şi la lumina reflectoarelor după ce s-a îndrăgostit de chipeşul Ion Alexandru Ţiriac, bărbatul cu lipici la femei frumoase.

click.ro


NOI 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII