FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Duel muzical între Carla's Dreams şi The Motans. Uite ce îi dă de gol! VIDEO//

Ambii provin din Republica Moldova şi ambii sunt pe val în topurile muzicale româneşti. Există, totuşi, vreun conflict între ei?Carla’s Dreams şi Motans au avut o ascensiune uimitoare în muzica românească. Cu melodii de suflet şi versuri ingenioase, ei au reuşit să urce rapid în topuri, iar acum îşi dispută supremaţia celor mai bune piese.

Ne-aducem aminte şi acum de debutul lui Carla’s Dream în colaborare cu Delia şi de primele clipuri care au făcut vâlvă printre tinerii români. Un succes fabricat în Republica Moldova care venea după cel al Innei şi al trupei O-Zone.

Dar iată că, odată cu valul de artişti venit de la vecinii moldoveni, în care îi includem şi pe Irina Rimes şi pe Mark Stam, a poposit şi Motans, care a semnat şi el un duet cu Delia (“Weekend”) şi ale cărui piese de dragoste au mers direct la sufletul publicului.

Una dintre cele mai difuzate single-uri, de 6 luni încoace, este “Înainte să ne fi născut“, care a reuşit să strângă peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube cu al ei deja celebru refren “Poate, poate apusul de soare/ E doar răsăritul văzut de la spate./ Poate, poate într-o altă viaţă ne vom regăsi/ Şi vom învăţa să fim fericiţi/Admirând câte două răsărituri pe zi”.

Iată de ce nu am putut să nu tresărim la noua piesă a lui Carla’s Dreams, “Ne topim“, care în final are un vers cu trimitere directă refrenul piesei lui Motans: “Eu nu cred în două răsărituri de soare“.

Săgeată aruncată între artişti sau artificiu de marketing de tip cross promotion între piese? Cert e că atât Carla’s Dreams, cât şi Motans ne-au captat atenţia şi rămân în topul artiştilor favoriţi din această perioadă.

okmagazine.ro


APR 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII