FRESH
FOTO Nici frigul de afară nu o oprește. Loredana Groza a ieșit dezbrăcată ...
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...

E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat din nou formele într-o campanie pentru brandul său

S-a reprofilat? Renunţă la muzică? Rihanna se implică tot mai des în afacerile sale şi apare tot mai rar pe scenă, acolo unde ne bucuram să o vedem şi să o ascultăm. A lansat o colecţie de vară, de lenjerie intimă, şi a pozat sexy, scrie okmagazine.ro

Poate că fanii ei erau obşnuiţi să o vadă la concerte, pe scenă, cântând melodiile aşa de cunoscute în Europa, America, Asia. Rihanna este mai preocupată în ultima vreme de afacerile sale şi se pare că a lăsat-o mai moale cu muzica. Celebra cântăreaţă nu a mai lansat vreun hit, dar lansează pe bandă rulantă colecţii de lenjerie intimă.

Artista are un brand, „Savage x Fenty”, iar acum, la început de iulie, a lansat colecţia pentru vară. Ea este imaginea campaniei de promovare, a pozat sexy. 

În mai multe imagini, Rihanna poartă o lenjerie intimă din două piese, roz. Este mândră de trupul său, chiar dacă nu are dimensiunile de model, 90-60-90.

Rihanna la 32 de ani. De la copilăria în Barbados, la succesul internaţional

Rihanna a devenit rapid una dintre cele mai iubite cântăreţe ale planetei. Melodiile pe care le-a lansat au fost întotdeauna pe placul fanilor, aceştia au răsplătit-o cu zeci de milioane de vizualizări. Mereu piesele ei au fost în topuri, nu doar în America, ci şi în toate ţările din Europa.

ovestea ei începe cu ani în urmă, în Barbados. Era o fetiţă inocentă, care se mulţumea cu puţin. Din păcate, ea a şi avut de suferit, a asistat la scene de violenţă între părinţii ei cauzate de dependenţa de cocaină a tatălui ei. “Tata a fost un soţ îngrozitor, dar un tată foarte bun”, a declarat diva la un moment dat dându-ne de înţeles că şi-a iertat părintele pentru toate bătăile pe care i le dădea soţiei lui şi pentru scandalul şi atmosfera tensionantă pe care le crea în casă.


IUL 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII