FRESH
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...

E sinceră! Adelina Pestriţu a dezvăluit câte operaţii estetice are

Adelina Pestriţu are milioane de fani în mediul online, a strâns treptat o comunitate de care e tare mândră. În faţa lor e mereu sinceră! Le-a vorbit chiar şi despre operaţiile estetice!

În anii trecuţi o vedeam pe Adelina Pestriţu în fiecare seară la TV, la Kanal D. A trecut rapid timpul, iar acum îi urmărim activitatea zilnic, în mediul online. Acolo este foarte activă. Nu trece zi fără să posteze în feed cel puţin o poză sau să încarce mai multe Instastory. Pe Instagram are peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani.

Chiar dacă este în izolare de aproximativ două luni de zile, vedeta continuă să îi ţină pe ai ei followers la curent cu tot ce face. Tocmai de aceea, recent, a decis ca aceştia să îi adreseze întrebări, iar ea le va răspunde negreşit. Au fost curioşi să afle rutina ei de înfrumuseţare, să vadă dressingul ei…dar şi aspecte neaşteptate.

“Ce operaţii estetice ai?”, este întrebarea pe care i-a adresat-o una dintre fane. Ştim cu toţii că multe celebrităţi atât de la noi, cât şi din afară apelează la ajutorul medicului estetician. Credeţi că Adelina a evitat răsunsul? Ei bine nu. Ea a fost sinceră şi a spus:

“Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară Şi un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii.”, a clarificat ea.
okmagazine.ro


APR 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII