FRESH
FOTO Nici frigul de afară nu o oprește. Loredana Groza a ieșit dezbrăcată ...
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...

Elena Gheorghe şi-a făcut o schimbare radicală de look. Nu mai este roşcată

Nu mai arată cum o ştiam! Elena Gheorghe şi-a schimbat culoarea părului, nu mai este roşcată!

Ani la rând am văzut-o pe Elena Gheorghe cu părul de foc, părul roşu aprins. Culoarea intensă îi scoatea în evidenţă chipul armonios, tenul deschis la culoare. Iată că acum a făcut o schimbare!

După ce s-au deschis saloanele de înfrumuseţare, Elena Gheorghe şi-a făcut o programare, dar şi o schimbare radicală. A decis să renunţe la vechea culoare a apărului şi să opteze pentru ceva diferit, neaşteptat. Nu vă gândiţi că acum are părul albastru, ci blond. Printr-o postare în mediu online, cântăreaţa a anunţat: „Îmi iubesc noua culoare a părului”.

Cum reuşeşte Elena Gheorghe o siluetă perfectă

Secretul siluetei Elenei Gheorghe constă în cantităţile mici de mâncare. Cântăreaţa mănâncă destul de puţin, la interval de câteva ore. „Spre exemplu de dimineaţă am mâncat omletă, împreună cu Nicolas şi cu tati-soţul meu, pe la 12 am mâncat un iaurt cu seminţe, cu patru feluri de seminţe crude şi pe la 15:30 am mâncat o supă de linte şi o salată fatush. Asta am mâncat până acum (nr. 21:00) şi urmează să mai mănânc ceva după eveniment pentru că nu am avut timp. A fost o pură coincidenţă azi să nu consum carne. De obicei mănânc şi carne. Câteodată simţi nevoia să mai faci aşa câteva zile de detox: cu salate, iaurt şi alte lucruri. În perioada asta eu mănânc foarte mult pe peşte”, declara aceasta acum ceva vreme.

okmagazine.ro


IUN 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII