[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. ...
Adela Popescu, în costum la baie. Cum arată corpul ei după două nașteri
Selfi-uri cu PREȘEDINTELE! Ce mesaj le-a transmis Igor Dodon tinerilor, ...
(video) Actrița Alyssa Milano demonstrează cât de mult îi cade părul ...

Eva Longoria e altă femeie fără machiaj. Arată cu 10 ani mai tânără!

Dacă unele dive de la Hollywood se tem să iasă din casă fără măcar să își pună o bază de fond de ten pe chip, altele nu țin atât de mult ca imaginea lor să fie mereu ca scoasă din țiplă, chiar dacă participă la evenimente mondene, scrie click.ro

Fiind o mămică activă care este mereu pe fugă, Eva Longoria a fost fotografiată în cadrul unei întâlniri de afaceri fără machiajul strident pe care obișnuiește să îl poarte atunci când pășește pe covorul roșu și, surpriză!

Vedeta pare cu câțiva ani mai tânără, lipsa machiajului scoțând la iveală trăsăturile sale care încă își păstrează o oarecare formă adolescentină, chiar dacă actrița are 44 de ani!

Pentru unele vedete machiajul este ajutorul numărul unu atunci când vor să își mascheze ridurile și să pară mai tinerele decât spune buletinul, însă nu fiecare chip funcționează în acest fel. Eva Longoria a demonstrat că este destul de încrezătoare în trăsăturile sale pentru a ieși din casă fără obișnuitele fond de ten, rimel, fard sau ruj, iar rezultatul a fost în favoarea ei!

*EXCLUSIVE* Makeup free Eva Longoria dresses down ahead of a meeting

Deși pe chipul ei se zăresc câteva urme de oboseală adunate în timp, Eva are toate scuzele din lume având în vedere că pe lângă cariera sa, se ocupă, bineînțeles, și de creșterea băiețelului ei, Santiago Enrique Bastón, fiind uneori la capătul puterilor încercând să balanseze și viața personală și cea profesională, exact ca orice altă mămică. Însă Eva Longoria nici măcar nu mai încearcă să ascundă aceste semne sub machiajul „de scenă” cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, ci preferă să își mai lase și tenul să respire.

*EXCLUSIVE* Makeup free Eva Longoria dresses down ahead of a meeting

Celebra actriță a defilat cu cearcănele la vedere și și-a arătat în același timp și tenul fără de cusur, în timp ce se îndrepta către o întâlnire de afaceri în Los Angeles. Lejeră și din punctul de vedere al ținutei, Eva a purtat o salopetă largă, cu bretele, ce putea fi confundată lejer cu o rochie, și sandale. Întreaga ținută a fost însă completată cu geantă tip rucsac, de culoare neagră, de la celebra casă de modă Chanel.

Cu câteva seri înainte de apariția fără machiaj însă, Eva a strălucit în cadrul unei gale, purtând o ținută roșie și un machiaj care, de asemenea, i-a complimentat trăsăturile, semn că vedeta poate să arate bine în ambele ipostaze.

Women's Media Awards, Arrivals, The Mandarin Oriental Hotel, New York, USA - 22 Oct 2019


OCT 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...