FRESH
Horoscop 22 septembrie 2020. Emoții puternice și o șansă la dragoste
Marie Curie a trăit o vreme doar cu pâine, unt şi ceai, dar a devenit ...
Și-au sărbătorit nunta de 71 de ori în 65 de țări
Ești fan al muzicii pop, rock sau hip hip? Vino la TRIMFest și susține ...

Fotografie de colecție cu Kim Kardashian West și toți cei patru copii

Kim Kardashian West (38 ani) a postat miercuri, pe Instagram, o poză înduioșătoare de familie în care apare alături de cei patru copii ai ei: cele două fete, North (6 ani) și Chicago (1 an), și cei doi băieți, Saint (3 ani) și Psalm (3 luni). Din imagine lipsește doar capul familiei, rapperul Kanye West (42 ani).

La 38 de ani, Kim Kardashian West părea liniștită și foarte sigură pe sine alături de toți cei patru copii ai ei, pe o plajă din Bahamas. Fetele, North, Chicago și mama lor și-au asortat costumele de baie, un model dintr-o singură piesă, gri metalizat. Băieții au purtat pantalonași scurți.

Vedeta a însoțit imaginea de un comentariu simpatic, care ne dă însă o idee despre greutățile pe care le întâmpină Kim în viața de mamă cu patru copii. ”A fost aproape imposibil să fac o poză cu toți copii odată!”, a scris vedeta.

Kim, care are în conturi 370 de milioane de dolari, a devenit faimoasă pentru filmul porno despre care se spune că a fost mediatizat împotriva voinței ei și pe care l-a făcut în 2007, cu iubitul ei de atunci, Ray J (38 ani). Vedeta a dat în judecată compania ”Vivid Entertainment”, care produce filme pentru adulți, dar și-a retras acuzațiile pentru cinci milioane de dolari și atenția nesfârșită din partea presei.

La scurt timp după incident, a apărut emisiunea ”Keeping Up with the Kardashians”, în care Kim și familia ei lasă camerele de filmat în propria lor casă. Show-ul s-a dovedit a fi un succes, iar în prezent rulează episodul cu numărul 240.  Kim Kardashian este, acum, una dintre cele mai bine plătite celebrități de reality-show din lume, are propria companie de cosmetice, KKW, și este mama fericită a patru copii, împreună cu Kanye West, rapperul cu care s-a căsătorit în 2014.

22-8-2019 Celebrity Selfies  Pictured: Kim Kardashian North Saint Psalm Chicago West, Image: 466747848, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet

click.ro


AUG 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII