[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Fotografie rară cu toată familia Beckham. Ce mari s-au făcut copiii fotbalistului!

Sunt foarte rare dățile când familia Beckham, cu cei 4 copii ai fotbalistului și fostei cântărețe, apare întreagă într-o fotografie. Iar când se întâmplă asta, te și întrebi când a trecut timpul.

Cei 6 s-au lăsat însă fotografiați împreună într-o vacanță petrecută în Miami. Chiar dacă mai ales băieții lui David și Victoria Beckham sunt deja mari, acești și-au întovărășit părinții în vacanță.

În instantaneul postat pe Instagram chiar de David Beckham, Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls, apare ca de obicei, elegantă, într-un top transparent și pantaloni, ambele într-o nuanță de crem, și pantofi cu toc.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham) pe

Restul familiei, adică David Beckham, în vârstă de 44 de ani, Brooklyn Joseph, de 20 de ani, Romeo James, de 16 ani, Cruz David, de 14, și Harper Seven, de 7 ani, e îmbrăcată casual, mezina purtând chiar șlapi. Cei 6 au petrecut împreună o săptămână în Miami, SUA, unde David formează o echipă de fotbal. Fostul căpitan al naționalei britanice de fotbal și soția lui, cu un an mai vârstnică, care în prezent e designer, s-au căsătorit în 1999 și, în ciuda zvonurilor legate de un divorț iminent, se încăpățânează să formeze una dintre cele mai frumoase familii din show biz-ul mondial.  


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

libertateapentrufemei.ro


IUN 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...