[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

I-a dat inelul! Asta da surpriză! Brad Pitt i-a dat inelul unei actrițe cu mult mai tânără și cu ceva kilograme în plus

Oscar® nominee, Brad Pitt arrives on the red carpet of The 92nd Oscars® at the Dolby® Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 9, 2020.

Din când în când, Brad Pitt surprinde cu câte un gest la care nimeni nu se așteaptă. Că este un tip modest, în ciuda notorietății sale și fizicului, care i-ar permite să privească pe mulți de sus, a demonstrat deja.

Dar este și un om darnic și nu doar cu apropiații lui. A demonstrat-o recent și n-a făcut paradă cu asta. Dacă actrița Lena Dunham nu ar fi spus totul public, nimeni nu ar fi știut.

Într-un interviu recent, actrița în vârstă de 34 de ani, vedetă a serialului ‘Girls’, a declarat că, desi nu are o relație apropiată cu actorul, la un moment dat, când au interacționat amândoi la premiera filmului ‘Once Upon a Time in Hollywood’, în care joacă amândoi, i-a spus actorului că îi place inelul său, moment în care acest pur și simplu l-a scos de pe deget și i l-a dăruit.

De atunci, Lena nu se mai desparte de el, realizând cât de norocoasă este.

La premiera filmului, văzând cât de emoționată era Lena, Brad Pitt a chemat-o într-o camera și au mâncat amândoi pizza, în secret. Atunci a avut loc și scena povestită de actriță. ‘E cu adevărat o persoană minunată, cu suflet bun’, a povestit actrița.

libertateapentrufemei.ro


MAI 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...