FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Iată pentru cine a slăbit Adele aproape 45 de kilograme! Tânărul celebru s-a antrenat cu ea și a învățat-o să gătească

Schimbarea prin care a trecut Adele e fantastică! Cântăreața e de nerecunoscut, după ce a slăbit aproape 45 de kilograme. Acum s-a aflat și cine a ajutat-o pe acest drum, scrie libertateapentrufemei.ro.

E vorba despre un bărbat celebru, Harry Styles, fost component al trupei One Direction. Acesta, renumit pentru stilul sănătos de viață pe care îl duce, s-a antrenat cu Adele și chiar a ajutat-o să-și pregătească meniurile.

Erau prieteni de mulți ani, dar relația a intrat acum, după ce au petrecut atâta timp împreună, pe un nou făgaș, spun sursele.

62103442

Adele, divorțată și mamă de baiat la cei 31 de ani ai săi, și Harry Styles, mai mic cu 6 ani, au petrecut timp împreună în Malibu, unde cântărețul a dus-o pe Adele la sală, arătându-i ce fel de exerciții să facă, a ajutat-o să-și plănuiască meniurile și chiar a învățat-o să gătească meniuri sănătoase.

adele-harry-styles-1578238385

Iar apoi cei doi chiar au plecat împreună în vacanță în Anguilla, unde relația a evoluat, trecând la un alt nivel, unul “romantic”, spun apropiații celor doi.

Adele ar fi spus prietenilor ei că în ultima vreme a început să-l vadă pe Harry într-o altă lumină, una “romantică”.


IAN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII