FRESH
Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...

Imagini inedite de la ziua Andreei Bălan: ”Tortul a arătat exact așa cum e viața mea”

Zilele trecute, Andreea Bălan a împlinit 35 de ani. A sărbătorit în weekend, astfel încât prietenii să-i poată fi alături. Și i-au fost, fără pic de distanțare socială. E drept că petrecerea a avut loc în curte.

De departe, în afară de cântăreață, vedeta petrecerii a fost tortul.

De altfel, vedeta a și scris pe Instagram: „Tortul a arătat exact așa cum e viața mea”.

Chiar dacă prajitura etajată pare copilărească și trimite cu gândul la haos, Andreea Bălan a oferit cu totul altă explicație: ‘Tortul a fost o reala surpriza deoarece a aratat exact asa cum e viata mea, cu iubire, cu muzica, cu show, cu putere si cu mult dans’.

„Azi este ziua mea, dar varsta este irelevanta. Mai bine iti spun cate intamplari minunate am trait, cate inimi am iubit, cate locuri superbe am vazut, cat de mult am contat si contez in vietile celor dragi, dar mai ales iti pot spune, cat de mult am suferit, ce lectii am invatat, de cate ori m-am ridicat atunci cand viata m-a pus la pamant si de cate ori am luat-o de la capat si am mers mai departe cu zambetul pe buze.

Viata nu este despre cifre, ci despre emotii, trairi, lectii si mai ales despre iubire”, a mai scris Andreea pe Istagram, postând și o serie de fotografii de la petrecerea la care au luat parte inclusiv fiicele sale sau mama ei.

libertateapentrufemei.ro


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII