FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

În ce hal a slăbit Angelina Jolie. «Nu mai are nici o bucurie. Divorţul a distrus-o»

Este numai oase! Angelina Jolie arată ca un schelet ambulant. Ea a ajuns doar o umbră a divei de altădată. Are picioarele şi mâinile ca nişte beţe. Ţi-e frică să le priveşti! Apropiaţii se tem pentru viaţa ei.

Actriţa Angelina Jolie (44 de ani) a fost surprinsă recent de paparazzi în timpul unei vizite la un magazin de firmă din Beverly Hills. Era îmbrăcată într-o rochie albă foarte largă, cu aspect ciudat, prin care se iţea trupul său slăbănog. Mergând cu paşi mari, vedeta şi-a dezvelit şi unul dintre picioarele scheletice. Arăta jalnic, iar trecătorilor le venea să-i strige: “Pune mâna şi mănâncă!”

15-vedete-foto1-135-180-profimedia-0462582750

Într-o altă fotografie, în care îşi alintă câinii, Angelina şi-a expus mâinile slabe ca grisinele. Înainte de a da divorţ de Brad Pitt (55 de ani), în anul 2016, Angelina Jolie nu mânca, din solidaritate cu copiii care sunt victimele foametei. După ce a rămas singură cu cei şase copii ai săi, Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 11 ani, vedeta nu s-a mai hrănit, de supărare. “În mod sigur a slăbit rău din cauza stresului şi a depresiei provocate de despărţirea de Brad. Nu mai are nici o bucurie. Divorţul a distrus-o”, a spus o sursă apropiată.

15-vedete-foto2-85-60-profimedia-0462677850

Din august, Angelina rămâne fără fiul cel mare. Maddox va începe cursurile la Facultatea de Biochimie de la Universitatea Yonsei din Coreea de Sud. Angelina are o avere de 100 de milioane de dolari.

click.ro


AUG 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII