FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

În sfârșit, Enrique Iglesias vorbește despre cel de-al treilea copil al său! A spus în premieră și cum o cheamă pe fetiță

La finele lunii ianuarie, presa străină anunța că Anna Kournikova a născut. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Cu doar câteva zile înainte apăruse, pe surse, informația că fosta tenismenă era gravidă.

Câteva fotografii cu ea o înfățișau, într-adevăr, cu burtică.

Acum, e clar pentru toată lumea că familia s-a mărit. Însuși cântărețul, care în luna septembrie a acestui an va pleca într-un turneu cu Ricky Martin, a vorbit despre mezina lui, într-un interviu, zilele trecute.

 


Vezi această postare pe Instagram

My Sunshine 01.30.2020

O postare distribuită de Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) pe

A spus în premieră și ce nume au ales pentru ea. Unul simplu, dar de impact: Maria. E posibil ca fetița să fie alintată de mama ei și Masha, traducerea acestui nume în rusește.

Enrique și Anna mai au doi copii, pe gemenii Nicholas și Lucy, de 2 ani.

Artistul mărturisește că și-a făcut griji pentru felul în care aceștia vor reacționa. A fost chiar speriat, admite el. “Mă întrebam cum o să reacționeze. Și mai am și doi câini în casă. E haos!”, a povestit el.

Partenerul său de turneu, Ricky Martin, are, la rândul său, patru copii cu soțul lui, Jwan Yosef: gemenii Matteo și Valentino, e 11 ani, pe Lucia, de un an și două luni, și pe Renn, de 4 luni.

libertateapentrufemei.ro


MAR 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII