[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. ...
Adela Popescu, în costum la baie. Cum arată corpul ei după două nașteri
Selfi-uri cu PREȘEDINTELE! Ce mesaj le-a transmis Igor Dodon tinerilor, ...
(video) Actrița Alyssa Milano demonstrează cât de mult îi cade părul ...

Ivanka Trump şi Jared Kushner s-au fotografiat la Taj Mahal, pe banca pe care a stat Lady Diana

Fiica preşedintelui american l-a însoţit pe acesta în vizita oficială din India şi a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu soţul său în faţa fabulosului monument de la Agra.

Ivanka Trump şi Jared Kushner se află, zilele acestea, în India, împreună cu Melania şi Donald Trump. După fastuoasa primire de pe stadionul Ahmedabad, unde Donald Trump a susţinut un discurs în faţa a peste 100.000 de indieni, familia Trump şi-a continuat periplul cu o oprire la Taj Mahal.

Aflat în provincia Agra, Taj Mahal este o bijuterie a artei musulmane şi un renumit monument închinat iubirii eterne de către împăratul Shah Jahan mult iubitei sale soţii, Mumtaz Mahal, care a murit la naşterea celui de-al 14-lea copil. În timpul zilei, zidurile Taj Majalului par a avea culori diferite. În lumina de dimineaţă, mausoleul apare roz, seara devine alb, iar noaptea, în lumina lunii, zidurile par aurii.

Aici, chiar pe banca pe care odată regretata Prinţesă Diana realiza un instantaneu memorabil, s-au fotografiat şi soţii Ivanka Trump şi Jared Kushner.

Un alt moment aşteptat al vizitei din India este dineul oficial din New Delhi.

okmagazine.ro


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...