FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

J.Lo, în cea mai sexy ţinută, la plimbare cu prietenul patruped! Cântăreaţa nu îşi arată vârsta

Jennifer Lopez a fost suprinsă de paparazzi în una dintre cele mai sexy ipostaze. Vedeta se pregătea să urce în avion alături de fostul iubit, dar și de fiica ei și cei doi patrupezi, atunci când a întâmpinat o mare problemă. Unul dintre patrupezii vedetei nu a avut curaj să urce în avion, așa că a avut nevoie de ceva ajutor, scrie click.ro

Jennifer Lopez reușește și la 50 de ani să întoarcă toate privirile atunci când se află în public. Și de această dată, Jennifer și-a păstrat imaginea perfectă pe stradă, îmbrăcată în haine Gucci și Channel.

Vedeta pare că întinerește pe zi ce trece, iar vârsta din buletin nu este deloc potrivită aspectului fizic. Artista a fost surprinsă alături de familia ei în timp ce se pregătea să urce în avion.

Iată că a întâmpinat o problemă, atât ea, cât și fostul ei iubit, cu care împarte custodia a doi labradori, care nu par a fi foarte curajoși. Unul dintre aceștia a avut nevoie de ajutor pentru a urca în avion, iar Jennifer a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l încuraja.

Fostul actriței a fost nevoit să îl care în brațe pe acesta pentru a-l putea lua cu ei în avion, iar fotografia a creat mult amuzament în rândul fanilor.

Cum își menține J. Lo silueta

”Când sunt la New York, lucrez cu David Kirsch, e uimitor. Când sunt în Los Angeles, lucrez cu Tracy Anderson. Îmi place echilibrul pe care mi-l oferă amândoi. Au două abordări total diferite”, a explicat ea.

În privința dietei, totul pleacă de la apă. Jennifer Lopez are un adevărat cult de a se menține hidratată. ”Să bei multă apă, mai ales înaintea unui antrenament, te poate ajuta să împingi mai tare și să ieși mai mult din rutina de exerciții fizice”, a spus vedeta.

 ”Totul e organic și foarte bine gândit, cu echilibru de proteine ​​de înaltă calitate și o mulțime de alimente bogate în nutrienți. Totul proaspăt”, explică Tracy Anderson, antrenorul lui J-Lo în Los Angeles.

”Când ies în oraș, la restaurant, mănânc salată sau pește cu legume. Și beau multă apă”, a mai zis Lopez. La prânz, ea mănâncă, de regulă, somon cu broccoli sau dovlecel și nelipsita salată.


IUL 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII