FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine a exagerat?

Surorile lui Michael Jackson par că-i tot calcă pe urme regretatului superstar pop în ceea ce priveşte înfăţişarea lor atât de modificată de bisturiu, scrie okmagazine.ro

În ambele cazuri, este evidentă intervenţia chirurgului plastician, însă care dintre ele, Janet sau La Toya, a mers totuşi prea departe cu operaţiile estetice?

Niciuna dintre surorile Jackson nu-şi arată vârsta! Amândouă au exagerat cu “îmbunătăţirile” fizice. Janet, de pildă, era de nerecunoscut vara aceasta în Marea Britanie, la festivalul Glastonbury, când părea că a întinerit faţă de ultimele dăţi când fusese zărită în public.

fotojet

Janet la cei 53 de ani pe care-i numără, e imposibil să nu-i fie vizibile ridurile măcar atunci când râde şi, cum abia dacă se iţesc urmele trecerii anilor pe chipul ei, e limpede pentru toată lumea că diva de culoare a recurs măcar la câte un lifting facial, dacă nu şi la injecţii cu Botox efectuate regulat pentru netezirea constantă a tenului.

fotojet-2

Pe lângă rinoplastia pe care chiar ea a recunoscut-o într-un final, sora regretatului Rege Pop a mai recurs, cum spuneam, la liftinguri faciale, dar şi la o intervenţie de mărire a sânilor. Nu a mers atât de departe cu procedurile chirurgicale estetice ca sora sa mai mare, însă pare că a avut acelaşi plastician ca Michael, având în vedere cât de evidente sunt retuşurile făcute.

Starul pop a declarat, în 2006, pentru Extra, că a urmat exemplul fratelui ei de a-şi retuşa nasul: “Nu e niciun secret pentru nimeni că, la 16 ani, mi-am schimbat nasul. Asta am făcut! Aş mai face încă o dată acest lucru? Nu ştiu. Am văzut multe femei care şi-au făcut tot felulul de intervenţii şi rezultatul nu-i prea drăguţ. Cu toate astea, întrebaţi-mă peste 20 de ani şi o să vedem atunci dacă mai apelez la bisturiu…”

fotojet-4

Ei, n-au trecut 20 de ani şi Janet arată mai întinerită decât în trecut, iar acest lucru nu poate să însemne decât un singur lucru – că a mai vizitat, între timp, sala de operaţii estetice. Totuşi, nu atât de mult ca sora ei mai mare, La Toya. Ea a depăşit limita unei simple înfrumuseţări şi, neputâtnd fi capabilă să se oprească din a-şi “îmbunătăţi” aspectul, a bifat operaţii estetice una după alta.

latoya-jackson1

La Toya şi-a micşorat şi ea nasul, bineînţeles, fix după modelul MJ, după care şi-a pus implanturi în obraji şi bărbie. Mai bănuiesc şi câte o liposucţie pe ici, pe colo, în locurile esenţiale, cum ar fi în talie, pe coapse şi abdomen, dar nu este exclusă nici zona braţelor. În plus, cel de-al cincilea copil din clanul Jackson e posibil să aibă un implant mamar care să-i facă concurenţă serioasă bustului generos al surorii mai mici şi mai faimoase, Janet.

Voi ce părere aveţi? Care dintre surorile Jackson arată mai bine şi cine credeţi că a exagerat cu operaţiile estetice?


OCT 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...