[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Kylie Jenner, fotografii noi cu fetiţa ei, Stormi! Îi arată din nou faţa şi o consideră geamăna ei

Kylie Jenner a împlinit astăzi 21 de ani şi a decis să îşi aniverseze ziua de naştere într-un mod inedit: ea a realizat o şedinţă foto alături de fetiţa ei, Stormi.

La începutul acestui an devenea mămică, iar de atunci fotografiile pe care le postează cu fetiţa ei sunt cele mai apreciate de pe Internet. Astăzi, Kylie Jenner a postat două noi fotografii cu Stormi, iar în doar câteva ore, imaginile au strâns împreună aproape 20 de milioane de like-uri.

Acestea sunt primele fotografii din ultimele luni în care Stormi apare în întregime, deoarece în luna iunie Kylie Jenner a decis să şteargă de pe reţelele sociale toate fotografiile pe care le postase şi în care i se vedea faţa fetiţei ei.

kylie-jenner-stormi

Prima poză pe care Kylie a pus-o astăzi pe Instagram şi în care apare şi fetiţa ei a strâns 8 milioane de like-uri şi 50.000 de comentarii, iar mesajul postat de vedetă a fost unul emoţionant: „Îmi celebrez ziua de naştere alături de cel mai special cadou. Cum era viaţa înainte de tine, Stormi. Te iubesc, micul meu îngeraş“.

kylie-jenner-stormi-2

Cea de-a doua fotografie postată a avut mai mult succes: a strâns aproape 9,5 milioane de like-uri şi 100.000 de comentarii. Mesajul care a însoţit fotografia a fost mai scurt, însă la fel de emoţionant. „Sufletul meu“, a scris Kylie Jenner în dreptul imaginii cu Stormi.

Pe lângă cele două fotografii, Kylie a postat pe Instastory un colaj cu fotografii cu ea în copilărie şi cu Stormi în prezent, iar descrierea a fost una simplă: „Geamăna mea“.

4EF8631200000578-6045137-image-m-23_1533853504853

okmagazine.ro


AUG 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...