FRESH
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...

Jennifer Aniston a scos la licitație un portret nud cu ea. Banii vor merge către o organizație care oferă testare și îngrijire gratuită a coronavirului

Luni, actrița a anunțat vestea pe contul ei de Instagram, împărtășind un videoclip al fotografului Mark Seliger care lucre într-o cameră întunecată pe fotografia ei, devenită acum iconică, pe care i-a făcut-o în noiembrie 1995.

Imaginea alb-negru care o înfățișează pe Aniston pozând nud cu picioarele încrucișate, a fost realizată de Seliger, după ce acesta fusese desemnat să fotografieze distribuția serialul „Friends”. Până în prezent, cea mai mare ofertă de bani pentru nud este de 6500 de dolari.

 „Dragul meu prieten Mark Seliger a făcut echipă cu Rad Vocacy și Christien Sinc pentru a licita 25 de portrete ale sale, inclusive ale mele, pentru a strange bani pentru lupta împotriva COVID-19”, a scris Aniston în dreptul clipului postat pe Instagram.

Jennifer Aniston și Ellen DeGeneres s-au sărutat la TV. Imaginea care a devenit virală „100% din veniturile din vânzări ale acestui portret vor merge către Naf Clinics, o organizație care oferă testare și îngrijire gratuită a coronavirusului la nivel national pentru cei subestimați medical. Mulțumesc din nou lui Mark pentru că mi-a permis să fac parte din asta”, a mai completat celebra actriță.

libertatea.ro


IUN 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII