FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

Jennifer Aniston i-a dat 10.000 $ unei asistente medicale infestată cu COVID-19

Carisma şi talentul nu sunt singurele calităţi ale actriţei, Jen dovedind pe perioada pandemiei că are şi o inimă foarte mare. Aceasta a dorit să o facă fericită pe o asistentă din Utah, care s-a infectat de la pacienţii cu care a intrat în contact, scrie okmagazine.ro

Kimball Fairbanks a fost intervievată prin apel video în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel, unde a vorbit despre jobul său şi despre modul în care a trebuit să-şi părăsească locul de muncă de la un spital local după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Femeia, mamă a unei fetiţe de patru ani şi a unui bebeluş de 18 luni, a declarat că, din cauza acestei situaţii, a fost nevoită să rămână izolată şi departe de cei dragi: „A trebuit să renunţ la locul de muncă şi să mă distanţez de familia mea timp de două săptămâni”, a spus ea.

În mijlocul discuţiei online, vedeta din Friends a intervenit să-i trimită un mesaj special femeii, iar asistenta nu şi-a putut ascunde emoţia. „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi cei care fac ceea ce faci tu. Pur şi simplu nu ştiu cum să-mi exprim recunoştinţa pentru tot ceea ce fac, punându-şi sănătatea în pericol. Eşti fenomenală! ”, i-a spus lui Kimball interpreta lui Rachel. Jennifer şi-a exprimat îngrijorarea pentru starea tinerei asistente, care a dat, la rândul ei,  asigurări că deja se simte mult mai bine. „Astăzi mă simt mai bine. M-am trezit şi am decis că nu mai sunt bolnavă. “, a spus Fairbanks. În cele din urmă, Aniston i-a arătat lui Kimball un card cadou de 10.000 $, pentru ca aceasta să nu-şi mai facă griji pe perioada pandemiei.


APR 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII