FRESH
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...

Jennifer Lopez este devastată. A murit cel pe care îl numea „marea iubire” a vieții ei

Jennifer Lopez este în doliu. Omul despre care vorbea ca fiind „marea iubire” a vieții ei a murit la doar 51 de ani, scrie wowbiz.ro

Artista Jennifer Lopez trece printr-un moment destul de dureros, după ce unul dintre foștii ei parteneri de viață, David Cruz, s-a stins. Nu putem spune că este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult, dar felul în care vorbea despre el spunea multe. Cântăreața îl numea mereu „marea iubire” din viața ei.

Potrivit presei internaționale, David Cruz a murit în urma unei afecțiuni la inimă cu care se lupta de câțiva ani și care i-a adus în cele din urmă sfârșitul.

Când s-au cunoscut, amândoi erau la liceu, ea avea 15 ani, iar el 16. Jennifer Lopez și David Cruz au format un cuplu timp de aproape zece ani, iar la mijlocul anilor ’90 cei doi s-au despărțit.

Partenera de viață a lui lui David Cruz, cu care acesta avea o relație de 18 ani, Isa, spune despre acesta:

„A fost un bărbat amabil și iubitor. Nu a ascuns niciodată nimic de mine, din contră, a fost întotdeauna foarte deschis. Un tată devotat, care a ajutat la creșterea fiului său vitreg. Iubea Yankees și Knicks. Îi plăcea să meargă la teatru cu mine”, spune cea care a fost alături de bărbat în ultimii ani din viață.

Ultima dată când Jennifer a vorbit despre relația cu David Cruz a fost în anul 2004. Artista și-a amintit cu plăcere de cel care a fost primul ei iubit.

„Îmi este și acum prieten. Este omul care mă cunoaște cel mai bine. Am o mulțime de amintiri cu el, când ești adolescent, nouă ani înseamnă o veșnicie. Am crescut împreună, aveam 16 ani când ne-am cunoscut.”

1EBF9EBC-7E19-4E64-B856-D6522A76215F

Acum, este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste internaționale, care la vârsta de 50 de ani stârnește cu siguranță invidia multor doamne și domnișoare pentru felul în care arată. Ea este cunoscută și pentru viața sentimentală agitată pe care a dus-o, ea fiind căsătorită de trei ori.

Drumul spre succes al lui Jennifer Lopes nu a fost tocmai ușor, iar asta pentru că mama ei nu a fost de acord cu cariera pe care fiica ei voia să o urmeze.

„Îmi amintesc că m-am trezit într-o zi şi am coborât scările către mama mea şi tatăl meu şi le-am spus că trebuie să fiu în show business şi le-am spus că nu cred că mă voi întoarce la şcoală. Tatăl meu îmi spunea că dacă asta simt, atunci asta ar trebui să fac, dar mama mea îi spunea mereu: “Încetează! Încetează să-i mai spui asta”””, a mărturisit J.Lo acum câțiva ani.

Astfel, propria mamă a alungat-o de acasă. „I-am spus că nu are voie, aşa că am avut o ceartă imensă. Era ceva de genul, faci asta şi pleci. S-a ridicat, s-a îmbrăcat şi a plecat”, spunea mama artistei. „Aveam 18 ani şi nu aveam unde să mă duc”, a povestit cântăreaţa. Din cauza neînțelegerilor pe care le-a avut cu părinţii ei, ea a fost nevoită să doarmă în studioul de dans.


MAR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...