FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

John Legend, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People.   Artistul, care a anul trecut a obținut statutul EGOT (a câștigat premiile Emmy, Grammy, Oscar, Tony), face din nou istorie, devenind cel mai sexy bărbat în viață din 2019.

La aflarea veștii, John a trecut printr-o serie de emoții. „Am fost entuziasmat, dar am fost și puțin speriat în același timp deoarece există foarte multă presiune”, a declarat John Legend, care se află pe coperta revistei People. „Lumea mă va analiza pentru a vedea dacă sunt destul de sexy pentru a deține acest titlu. Îi urmez lui Idris Elba (cel mai sexy bărbat al anului 2018) ceea ce nu este corect și deloc drăguț pentru mine”, a mai spus artistul.

Joghn Legend este cel de al 34-lea cel mai sexy bărbat în viață desemnat de People, alăturându-se astfel unei lungi liste cu bărbați sexy de la Hollywood. Primul bărbat care a deținut acest titlu a fost Mel Gibson, în 1985. Pe atunci, celebrul actor avea doar 29 de ani

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de People Magazine (@people) pe

unica.ro


NOI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII