FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

John Legend, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People.   Artistul, care a anul trecut a obținut statutul EGOT (a câștigat premiile Emmy, Grammy, Oscar, Tony), face din nou istorie, devenind cel mai sexy bărbat în viață din 2019.

La aflarea veștii, John a trecut printr-o serie de emoții. „Am fost entuziasmat, dar am fost și puțin speriat în același timp deoarece există foarte multă presiune”, a declarat John Legend, care se află pe coperta revistei People. „Lumea mă va analiza pentru a vedea dacă sunt destul de sexy pentru a deține acest titlu. Îi urmez lui Idris Elba (cel mai sexy bărbat al anului 2018) ceea ce nu este corect și deloc drăguț pentru mine”, a mai spus artistul.

Joghn Legend este cel de al 34-lea cel mai sexy bărbat în viață desemnat de People, alăturându-se astfel unei lungi liste cu bărbați sexy de la Hollywood. Primul bărbat care a deținut acest titlu a fost Mel Gibson, în 1985. Pe atunci, celebrul actor avea doar 29 de ani

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de People Magazine (@people) pe

unica.ro


NOI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...