[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii
Își dorea o schimbare și A FĂCUT-O! Stilista Xenia Bugneac: „Este ...

Justin Bieber şi Hailey Baldwin se gândesc la data nunţii! Când va avea loc fericitul eveniment?

La începutul lunii iulie, Justin Bieber surprindea pe toată lumea. Aflat în vacanţă alături de Hailey Baldwin, artistul o cerea în căsătorie pe iubita lui, oferindu-i inelul de logodnă, scrie okmagazine.ro.

De atunci, relaţia lor a evoluat rapid, iar presa tabloidă din întreaga lume notează, citându-i pe apropiaţii cuplului, că Justin Bieber este mai fericit ca niciodată şi că o vede în Hailey Baldwin pe mama copiilor lui.

Astăzi, jurnaliştii de la TMZ notează că, deşi i-a oferit inelul în urmă cu o lună de zile, Justin nu se grăbeşte să stabilească data nunţii. Şi nu pentru că ar avea dubii în privinţa viitorului lor împreună, ci pentru că el este de părere că, odată ce i-a dat inelul lui Hailey, este ca şi cum deja s-ar fi căsătorit şi nimic nu îi mai poate despărţi. Mai mult decât atât, apropiaţii cântăreţului spun că în mintea şi în inima lui a fost mereu Hailey Baldwin, chiar dacă toată lumea credea că femeia pe care o iubeşte cel mai mult este Selena Gomez.

Din câte se pare, Justin Bieber şi Hailey Baldwin vor ca nunta să aibă loc în 2019 şi deja caută o dată disponibilă pentru fericitul eveniment.

hepta_3753447-669x1024


AUG 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...