[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video) Metallica anunță lansarea unui nou album live „S&M2”
De la Jurnalism la DESERTURI Franțuzești!: „Scopul meu primordial ...
Rodica Rusu adâncită ÎN GÂNDURI!: „Am un vis”
Cum arată tânăra care îşi injectează singură pomeţii: „Totul este ...

Kate Middleton, un alt omagiu adus prințesei Diana! Ducesa a strălucit într-o ținută complet roz

LONDON, ENGLAND – MAY 21: Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge attending the Royal Garden Party at Buckingham Palace on May 21, 2019 in London, England. (Photo by Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

Kate Middleton a purtat din nou o ținută care amintește de prințesa Diana, la petrecerea în aer liber organizată de Regină, marți (21 mai). Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat cerceii mamei prințului William, scrie click.ro.

Nu este pentru prima oară când Kate Middleton îi poartă bijuteriile prințesei Diana. Ea a ales să-i aducă din nou un omagiu cu ținuta și accesoriile pe care le-a purtat la evenimentul care a avut loc în grădina Palatului Buckingham. Cerceii cu perle sunt un cadou de nuntă, pe care „Prințesa Inimilor” l-a primit de la bijutierii Collingwood, în 1981. Kate a mai fost văzută purtându-i în 2017, la un dineu oficial din Spania.

Kate Middleton s-a inspirat din ținutele purtate de prințesa Diana

Kate Middleton, în roz la petrecerea Reginei

Kate Middleton a purtat cerceii cu perle ai prințesei Diana
Foto: Getty

Kate Middleton obișnuiește să se inspire des din ținutele purtate de prințesa Diana. Nu doar hainele pe care le alege amintesc de mama lui William. Inelul de logodnă al lui Kate Middleton a aparținut „Prințesei Inimilor”. După căsătoria cu prințul William, Kate Middleton a primit cadou o pereche de cercei cu safir, care au aparținut soacrei ei.

Prințesa Diana

Prințesa Diana obișnuia să poarte ținute roz pal
Foto: Getty

Pentru petrecerea anuală organizată de Regina Elisabeta, Kate Middleton a optat pentru o ținută complet roz, care poartă semnătura casei de modă Alexander McQueen, una din preferetale ducesei. Ea a ales să poarte o rochie-sacou, o pălărie în același ton, o pereche de pantofi nud și un plic bej. Prințul William nu s-a lăsat mai prejos. El a avut un o ținută tipic englezească, alegând să poarte un smoking la care a adăugat un joben și o umbrelă.

Anual, peste 30.000 de invitați iau parte la petrecerea Majestății Sale, care are loc chiar la reședința Reginei. Evenimentul a fost organizat pentru a le mulțumii oamenilor pentru serviciul adus întregii comunități. La fiecare petrecere, sunt consumate peste 27.000 de căni de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort.

Kate Middleton și prințul William, la petrecerea anuală din grădina Palatului Buckingham

Kate Middleton și prințul William, la petrecerea de la Palat

MAI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...