[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...

Katy Perry este însărcinată cu primul copil. Cântăreaţa şi Orlando Bloom vor deveni părinţi

Zvonurile au fost spulberate! Katy Perry a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil. Ea şi Orlando Bloom vor deveni părinţi anul acesta!

Din luna august a anului trecut au apărut informaţii că artista Katy Perry ar fi însărcinată. Aceasta nu a dezvăluit nimic atunci, a ţinut totul secret, departe de ochii curioşilor. Şi-a ascuns burtica de gravidă cum a putut mai bine, în spatele rochiilor vaporoase.

Iată că acum, la începutul lunii martie 2020, Katy Perry dezvăluie secretul pe care l-a ţinut ascuns luni de zile: este însărcinată, va deveni mamă pentru prima oară. Cântăreaţa îi da dărui logodnicului său, Orlanda Bloom un copil. Artista a ales să facă vestea publică cum altfel decât printr-o melodie. A lansat o piesă “Never worn white” în care poartă o rochie deschisă la culoare, iar la un moment dat îşi ţine mâinile pe burta proeminentă.

Ea a anunţat şi pe Instagram că în vara acestui an va naşte. Katy Perry ascunde momentan sexul copilului, dar pe parcursul clipului apare şi în ţinute deschise la culoare, chiar roz, oare ea şi Orlando Bloom vor avea o fetiţă?

katy-perry-insarcinata-3 katy-perry-insarcinata-6

okmagazine.ro


MAR 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...