FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Khloe Kardashian a refuzat să mai vorbească cu tatăl ei adoptiv după ce acesta a devenit femeie

Nu mai este un secret pentru nimeni că cea pe care astăzi o numim Caitlyn Jenner a făcut ceva audienţă cu show-ul Keeping Up with The Kardashians pe vremea când era soţul lui Kris Jenner, avea alt sex şi purta numele de Bruce. Însă după transformarea în femeie, în 2014, una dintre surorile Kardashian a refuzat să mai comunice cu el, scrie okmagazine.ro

În prezent, Cait  îşi rotunjeşte veniturile participând la un alt reality show  – Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi a avut o izbugnire plină de nostalgie, chiar în emisiune, cu prilejul sărbătorii americane, Ziua Recunoştinţei. „ Ar trebui să fiu acasă acum. Ambele mele familii, Kardashians şi Jenners, sărbătoresc cum se cuvine această sărbătoare. Cred că e prima data când nu sunt cu ei şi e foarte trist”.

Apoi, unul dintre concurenţi a întrebat-o pe Caitlyn cum a fost să recunoască faptul că este transgender în 2014 şi ce părere a avut familia despre asta. Iar ea nu s-a ferit să declare prin ce a trecut: „Prima data i-am spus fiului meu, Brandon şi mi-a spus că nu a fost niciodată mai mândru de mine. Apoi am spus fetelor şi, nu ştiu de ce, dar Khloe a fost extrem de enervată de tot ce se întâmpla cu mine şi nu cred că am mai vorbit cu ea de 5 sau 6 ani”.

Caitlyn, care a fost căsătorită cu „regina imperiului”, Kris Jenner, din 1991 până în 2015, a adăugat că o încearcă o tristeţe profundă, ţinând cont că ea şi Khloe au fost foarte apropiaţi: „Am crescut-o de la 5 ani, chiar nu ştiu ce probleme personale are de se comportă aşa”.


DEC 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII