FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Kim Kardashian a dezvăluit cum și-a serbat fiica de 7 ani. Starleta a devenit miliardară

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a dezvăluit cum a serbat-o pe fiica sa de 7 ani. Starleta, care a devenit miliardară, a pus pozele de la aniversare pe rețelele sociale.

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (39 de ani) a dezvăluit cum a serbat-o pe fiica sa, North, la împlinirea vârstei de 7 ani. Ziua fetei a fost la 15 iunie, dar abia acum mama ei a arătat ce s-a petrecut la aniversare. Petrecerea a avut loc la o fermă de lux din Wyoming. Kourtney. Aici fetița s-a jucat cu mânji și cu cai. Nu se știe ce cadou a primit, dar cu siguranță a fost foarte răsfățată. ”Nu pot să cred că ai deja șapte ani, primul meu copil North! Ce nebunește trece timpul. Ești mai mult decât am visat. Cea mai stilată și cea mai creativă dintre Gemeni. Te iubesc până la planeta ta extraterestră și înapoi”, a scris Kim pe o rețea socială.

Marca de cosmetice a lui Kim Kardashian a fost evaluată la 1 miliard de dolari. Vedeta a devenit miliardară și a întrecut-o ca avere pe sora ei, Kylie Jenner. Ea a semnat un acord cu grupul american de cosmetice Coty pentru a ceda părți din societatea sa Kim Kardashian West, care vinde produse de machiaj. Acordul stipulează un parteneriat strategic pe termen lung care vizează lansarea noi categorii de produse de frumusețe în întreaga lume. Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a dezvăluit cum a serbat-o pe fiica sa de 7 ani.

click.ro


IUL 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII