[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Olga Buzova este în al nouălea cer de fericire
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...

Kim Kardashian își schimbă cariera: Vrea să devină avocat

Kim Kardashian a dezvăluit că studiază pentru a devenit avocat și plănuiește să dea examenul de admitere în barou în anul 2022.

Starul de televiziune face, în prezent, un stagiu într-un cabinet de avocatură din San Francisco. În această vară ea va da un examen ce îi va permite să își continue studiile în acest domeniu pentru următorii trei ani.

Kim, în vârstă de 38 de ani, spune că a luat această decizie în urma unei întâlniri cu Donald Trump, pe care a reușit să îl convingă să o grațieze pe Alice Marie Johnson.

Femeia în vârstă de 63 de ani era în închisoare de peste 20 de ani, după ce în 1996 a fost condamnată la închisoare pe viață fără posibilitatea de a fi eliberată condiționat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis.

La o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, preşedintele american a graţiat-o pe Alice Marie Johnson, în iunie 2018.

Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care și-au plătit datoria față de societate”, a afirmat ea într-un interviu pentru Vogue, pe a cărei copertă apare în luna mai. „Iar dacă voi cunoaște mai multe lucruri în acest domeniu, voi putea să fac mai mult”, a completat ea.

În Statele Unite, studiile de avocatură sunt rezervate studenților titulari înscriși în echivalentul american al unui masterat.

Însă, Kim Kardashian nu a obținut niciodată o diplomă întrucât a renunțat la studii, deși se înscrisese la universitatea Pierce. Totuși există câteva state americane, inclusiv California, care permit studierea dreptului în cadrul unui cabinet de avocatură și participarea la examenul de admitere în barou după o perioadă de patru ani.

Kim Kardashian și-a început stagiul într-un cabinet de avocatură anul trecut și intenționează să se prezinte la examenul de admitere în anul 2022. Între timp, vedeta susține că va analiza și alte cazuri ale unor deținuți care cer să fie eliberați anticipat.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

unica.ro


APR 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...