[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii
Își dorea o schimbare și A FĂCUT-O! Stilista Xenia Bugneac: „Este ...

Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut prin cinci operaţii într-un an şi jumătate

Kim Kardashian este mamă a patru copii, doi aduşi pe cale naturală, iar doi prin mamă surogat. Însă cele două sarcini nu au fost deloc uşoare: starul de 39 de ani suferă de o boală numită toxemie, iar după ce a născut primul copil, placenta a rămas în ea. După a doua sarcină, Kim a fost nevoită să treacă prin cinci operaţii.

Soţia lui Kanye West a suferit numeroase complicaţii după ce a născut primii ei copii, North, de şase ani, şi Saint, de patru. Ea a povestit că naşterile au fost groaznice şi a avut nevoie de mame-surogat pentru fiica Chicago, de un an şi fiul Psalm, de şapte luni.

“Când eram gravidă cu North, am aflat că am o boală numită toxemie. Practic, organele mamei încetează a mai funcţiona. Poţi scăpa doar dacă naşti. La 34 de săptămâni şi jumătate, am intrat în travaliu forţat. North s-a născut prematur, cu şase săptămâni”, a povestit Kim, conform dailymail.co.uk. 

Placenta, care ar fi trebuit să iasă cu bebeluşul, a rămas în uter şi a continuat să crească. Asta duce, în general, la moartea mamei.

A insistat să mai rămână din nou gravidă, cu un embrion îngheţat, iar Saint a venit pe lume. Însă a trecut prin aceeaşi sarcină toxică, iar după a fost operată de cinci ori, într-un an şi jumătate.

Cu toate că a fost la un pas de moarte, Kim a declarat că nu regretă: “A meritat. Sunt aşa fericită că am copii, le mulţumesc mamelor surogat, mulţumesc familiei”.

click.ro


DEC 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...