[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Kim Kardashian şi Kanye West, în pragul divorţului? Scandal monstruos între soţi, după ce artistul a luat o decizie radicală

Sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună 3 copii, şi altul pe drum. Însă, relaţia dintre Kim Kardashian şi Kanye West traversează o perioadă tulbure, cei doi soţi ajungând la certuri urâte şi decizii radicale.

În cel mai recent episod difuzat al reality-show-ului lor, Kanye West anunţă, fără să discute cu soţia lui mai întâi, că are de gând să se mute în oraşul lui natal, Chicago, menţionând că acolo se simte ”iubit” şi ”inspirat” acolo. După cum era de aşteptat, o astfel de decizie a tulburat-o foarte tare pe Kim (38), dat fiind faptul că toata familia ei locuieşte în Los Angeles (Calabasas), dar şi că businessul ei se desfăşoară tot acolo.

kim-kanye-cearta

Aşa se face că aceasta a luat primul avion şi a zburat din Los Angeles spre Chicago pentru a-l confrunta pe soţul ei, vizavi de această decizie iraţională, dar şi a faptului că a anunţat, public, un lucru fără să o consulte. ”Ce vrei să faci? Tu vei locui în Chicago, iar eu voi fi aici şi ne vom vedea pe FaceTime?”, poate fi auzită vedeta într-un dialog cu soţul ei.

La testimoniale, Kim recunoaşte că o astfel de mutare ar face-o să cedeze şi că simte foarte multă presiune din partea soţului ei: ”Simt că sunt trasă în milioane de direcţii. Pentru a mă muta în Chicago ar trebui să purtăm o conversaţie foarte lungă şi, sincer, cred că ar fi prea mult pentru mine. Toată viaţa mea e în California. L-am cunoscut pe când locuia în California. Nu e ca şi cum trăia în Chicago şi s-a mutat în California pentru noi”. Kanye, în schimb, spune că mutarea în Chicago ar fi o mişcare benefică pentru el, pentru inspiraţie: ”Când am mers în Chicago, am simţit că sunt acasă. Erau multe lucruri care mi-au lipsit!”.

kim-kanye

Un alt moment surprins de cameramani este acela în care mama lui Kim, Kris Jenner, îi sugerează fiicei sale să petreacă cât mai mult timp cu soţul ei şi să-l asculte, dacă vrea ca mariajul ei să reziste în timp. ”Cred că pentru a-l ţine pe el calm trebuie să-i acorzi mai multă atenţie”, i-a zis Kris, la care Kim a replicat: ”Mamă, am un milion de copii. Am un milion de joburi. Nu am mai mult de oferit”.

kim

okmagazine.ro


APR 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...