FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum 54 de ani

Celebra solistă Margareta Pâslaru la 77 de ani a rămas la fel de energică, exact ca la debutul muzical, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

În plus, ea şi-a păstrat şi frumuseţea cu care a făcut furori în anii tinereţii. Cântăreaţa, devenită celebră cu piesa ”Lasă-mi, toamnă, pomii verzi!”, a publicat pe conturile sociale o fotografie de acum 54 de ani, când avea un trup tras ca prin inel şi putea concura lesne la un concurs de ”Miss”.

Fanii i-au trimis complimente şi un munte de aprecieri. Margareta a povestit, într-un interviu de suflet pentru okmagazine.ro, despre o zi din viaţa ei: „Îmi descarc ideile la pian, cizelez armoniile, textul. Apoi lucrez cu orchestratorii. Urmează programarea înregistrării pentru care mă pregătesc studiind interpretare. În altă zi, revin la mixaj. Timpul liber ocazional este productiv şi el, citesc, învăţ, studiez, dau curs unor invitaţii la evenimente culturale. În funcţie de locul în care trebuie să ajung, îmi schiţez singură costumul, îmi aleg ţinuta vestimentară”.

La toate evenimentele, Margareta atrage atenţia, prin cochetărie. 

sursa: click.ro


IUL 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...