[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Luciano Pavarotti era cu totul altă persoană în spatele cortinei
Horoscop 15 august 2020. Mesaje mixte și surprize pe plan sentimental
Ce salariu uriaș și-a pus tatăl lui Britney Spears pentru a-i gestiona ...
Brian Austin Green, scos din minţi de noua relaţie a soţiei lui, Megan ...

Lady Gaga este însărcinată sau doar plinuţă? A apărut recent şi a uimit cu noua înfăţişare

Oare va deveni curând mamă pentru prima oară sau a luat proporţii în izolare? Lady Gaga a apărut într-o ţinută mulată…iar kilogramele în plus au ieşit în evidenţă!

Obişnuiam să o vedem pe covorul roşu în ţinute extravagante, în rochii lungi, elegante, sau chiar în sutien şi lenjerie intimă, dar aşa…nu. Lady Gaga a surprins cu apariţia sa recentă! Celebra artistă a ieşit la cumpărături alături de iubitul său. Credeam că nu o să surprindă la o simplă apariţie la supermarket, dar a reuşit!

Faimoasa cântăreaţă, deţinătoare a unui Oscar, a apărut îmbrăcată într-un maiou alb, scurt, fără sutien. În partea de jos a ales o pereche de colanţi extrem de mulaţi, deschişi la culoare. Auriul i-a scos în evidenţă formele care s-au cam rotunjit în perioada de izolare. Artista a afişat chiar şi o burtică. Oare este însărcinată sau doar plinuţă? Nu a făcut nicio declaraţie în acest sens, dar imaginile recente trezesc suspiciuni.

Ce-i drept, celebra cântăreaţă s-a simţit mereu bine în pielea ei, chiar dacă era slabă sau tonifiată, chiar dacă purta pantofi înalţi sau sport, chiar dacă era îmbrăcată într-o rochie făcută din carne sau una creată de un creator de modă celebru. Totuşi, apariţia ei recentă merită văzută!

okmagazine.ro


IUN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...